Yritys

Korkealaatuinen pilvi- ja ohjelmistoasiantuntija – Toteutamme yrityksesi kehityshankkeet alusta loppuun

Avanio on ohjelmistokehityksen edelläkävijäyritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia ratkaisuja natiivipilvi- ja ohjelmistokehitykseen. Tiimimme koostuu kokeneista, osaavista ja omistautuneista ammattilaisista, joilla on intohimo kehittää korkealaatuisia ratkaisuja. Meillä on pitkä kokemus pilviteknologiasta ja ohjelmistokehityksestä, jonka avulla voimme kehittää innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Avanion tarina alkoi vuonna 2015 ja yrityksen palvelutarjontaan on alusta asti kuulunut pilvi- ja ohjelmistokonsultointi sekä IoT- ja ohjelmistoprojektit. Avanio toiimii myös Microsoftin suorana (Tier-1) CSP-kumppanina. Yritys on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta sekä liikevaihdon että henkilöstömäärän osalta. 

Avanio palvelee asiakkaitaan arvojensa mukaisella toiminnalla, joka on luotettavaa, rohkeaa, laadukasta ja kehittymiseen sitoutunutta. Olemme ylpeitä historiastamme, mutta suuntaamme katseemme rohkeasti tulevaisuuteen ja haluamme jatkaa pilviteknologian edelläkävijänä. Avanio on ollut osa Cinia-konsernia kesäkuusta 2023 alkaen. Konsernissa meitä on lähes 500 asiantuntijaa, ja yhdessä luomme luottavaisesti tulevaisuutta digitaalisiin palveluihin hyödyntäen osaamistamme kotimaassa ja kansainvälisesti.

Asiakkaiden kommentteja toiminnastamme

  • “Nopeesti reagoidaan”
  • “On varmasti kokenut porukka”
  • “Ketteryys, se on se juttu”
  • “Ennenkaikkea joustavia, se on ollut mun mielestä se paras puoli”
  • “Rentoa porukkaa, ei oo semmoista jäykkäniskaisuutta”
  • “Suoraselkäinen toimintatapa”

YRITYKSEMME ARVOT

Avanion työtekijät hyppäävät rohkeasti ilmaan.

ROHKEUS

Rohkeus on yrityksemme kantava voima. Tämä arvo on kulkenut mukanamme aina yrityksemme perustamisesta asti, ja se on yksi tärkeimmistä tekijöistä menestyksemme takana. Tämän lisäksi olemme ylpeitä vahvasta osaamisestamme, joka on antanut meille eväät vastata nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin. Olemme valmiita ottamaan vastaan vaativiakin haasteita ja uskomme, että niiden kohtaaminen vaatii rohkeutta, hulluutta ja päättäväisyyttä. Rohkeuden ansiosta olemme päässeet toteuttamaan useita mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia projekteja, jotka ovat vahvistaneet brändiämme ja vakiinnuttaneet paikkamme tällä alalla. Rohkeus on avain menestykseen.

LUOTTAMUS

Avanion toiminnan vahvana perustana on asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luottamus. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia ja vahvoja asiakassuhteita. Pyrimme toimimaan asiakkaidemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme odotusten mukaisesti. Ymmärrämme, että vain ansaittu luottamus voi johtaa menestykseen ja kasvattaa brändimme arvoa.

Kädenpuristus.
Aallonmurtaja on laadukkaasti tehty.

LAATU

Yrityksemme korkealaatuinen työskentely on keskeinen tekijä brändiarvomme rakentamisessa. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat laajalti tunnustaneet osaamisemme. Osaamisemme tukena ovat myös vaativan tason sertifikaattien suoritukset työntekijöidemme toimesta. Korkea asiakastyytyväisyys on yrityksellemme kunnia-asia ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme.

KEHITTYMINEN

Yrityksemme tärkein voimavara ovat motivoituneet ja taitavat ihmisemme. Avaniolla sitoudumme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja teknologisten innovaatioiden seuraamiseen varmistaaksemme henkilöstön osaamisen pysyvän ajan tasalla. Olemme vakaasti sitoutuneet tarjoamaan kasvumahdollisuuksia kaikille työntekijöillemme, sillä heidän ammatillinen kehitys on avainasemassa yrityksemme kasvussa.

Kehittyvät linnunpoikaset.